Vælg en side

Behandlinger

Måske oplever du i dag problemer som hovedpine, knæk i kæbeleddene, ømme muskler i ansigtet, ømme tænder, hyppigt knækkede fyldninger, nedslidte fortænder?

En bidbehandling skaber optimale forhold for tænder, kæbeled og muskler. Vi undersøger dine tænder for bl.a. slid og uhensigtsmæssig belastning. Små korrektioner kan gøre en stor forskel.Du kan få et flot og naturligt tandsæt, selvom du mangler tænder. Tandimplantat er et konstruktivt alternativ. Den teknologiske udvikling på området gør det muligt at genskabe meget naturtro tænder.

Et implantat er en lille skrue fremstillet af uforgængelig titanium, som placeres i kæbeknoglen i stedet for den manglende tandrod.
Implantatet indsættes ambulant og under lokalbedøvelse.

Efter en helingsperiode på 3 måneder fungerer implantatet nu som basis for individuelle kroner og broer.
Implantater kan også bruges til forankring af tandproteser.

Vi tilbyder en gratis, uforpligtende forundersøgelse.Vores tænder betyder meget for helhedsindtrykket. Kosmetiske tandbehandlinger er blevet en naturlig del af vores arbejde. For de fleste af os betyder et sundt og smukt tandsæt noget for vores livskvalitet.

Vores udgangspunkt for behandling er naturligvis med afsæt i den enkeltes behov – men også ud fra en funktionel vinkel. Vi råder dig kun til at rette, slibe, fylde eller blege dine tænder, hvis det rent tandfagligt giver mening. sc-shortcode-cleaner-clean-content-end–>Tandkrone
Kroner er den mest hensigtsmæssige måde at bevare og beskytte en tand på, som er ødelagt af revner, rodbehandling, store fyldninger m.v.

En (porcelæns) tandkrone er i princippet en tandformet skal, som limes på den naturlige tand. Fordelen ved en tandkrone er, at tanden og roden bevares under tandkronen. Vi anbefaler oftest porcelæn, fordi det er et stærkt og æstetisk flot materiale, der virker autentisk i forhold til den oprindelige tand.

Tandbro
Hvis du har mistet en eller flere tænder, kan man erstatte med en tandbro. En tandbro består af bropiller og mellemled. Bropillerne er tænderne ved siden af den eller de tænder, du har mistet.

Mellemleddet er erstatning for selve den eller de mistede tænder. Bropillerne slibes til, og der fremstilles tandformede skaller, som omslutter og beskytter disse. Mellem disse pålimes den eller de manglende tænder i porcelæn.

En tandbro består derfor som minimum af 3 sammenhængende tænder/kroner (2 bropiller og 1 mellemled).

Broen limes fast på bropillerne og fungerer som dine egne tænder. Med tandfarvede broer (typisk i porcelæn) kan man opnå et meget naturtro og æstetisk flot resultat.Parodontose – bedre kendt som ”de løse tænders sygdom” er desværre et udbredt fænomen.

Parodontose er en betændelsestilstand i den knogle, som tandroden sidder fast i. Betændelsen starter i tandkødet og breder sig til støttevævene. Konsekvensen er, at knoglen “ædes op” og medfører at tanden begynder at sidde løs. Parodontose skyldes bakterier – og vores organisme reagerer herpå.

Derfor kan forhold som rygning, nedsat immunforsvar (herunder stress) og diabetes også øge risikoen for betændelse.

Behandling af parodontose består ofte af en meget grundig tandrensning fulgt op af meget omhyggelig hjemmetandpleje. I sværere tilfælde kan medicinsk behandling og operation være påkrævet.Er dine tænder i en dårlig forfatning? Mange mennesker har i dag ikke mulighed for at bevare deres egne tænder – bl.a. på grund af paradontose, store huller eller slid. Derfor kan proteser være et oplagt alternativ.

Mange har ikke haft mulighed for at bevare deres tænder. Det kan skyldes flere forhold, f.eks. store huller i tænderne, paradontose, slid af tænder og medfødt tandmangel.

Men før du træffer dit valg, er det vigtigt at tandlægen undersøger dine muligheder. Måske kan det være en fordel at bevare enkelte tænder. En delprotese fylder alt andet lige mindre og sidder bedre fast end helprotesen.

I dag fremstilles proteser så naturtro i både farver og former, at du næsten kan bevare dit oprindelige tandsæts udseende. Vi tilbyder en gratis og uforpligtigende forundersøgelse.Mange mennesker lider af tandlægeskræk.

Derfor er det en god idé, at du fortæller om din tandlægeskræk i forbindelse med tidsbestilling. Typisk vil det første besøg på klinikken bestå af en forundersøgelse (evt. røntgenoptagelser).

Herefter vil vi sammen planlægge dit behandlingsforløb. sc-shortcode-cleaner-clean-content-end–> sc-shortcode-cleaner-clean-content-end–>

Henvend dig og lad os lave en aftale

Gå til Kontakt